ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  CRP del Bages       
CRP del Bages
Registre:  14964
Títol:  Salud en curso: Hoosiers: más que ídolos i Unidos por un sueño
Autor:  Asociación de Prensa Juvenil
Publicació:  Madrid: Ministerio de Sanidad y Política Social, 2013
Matèria:  cinematografia
Descriptors:  ciències de la natura; prevenció; salut; ciències socials; convivència; pedagogia; educació; educació emocional; mètode educatiu; educació física; bàsquet; esport; filosofia; educació en valors;
Nivell:  secundària
Resum:  Curs sobre educació en valors, educació per a la salut i prevenció de les drogodependències per treballar a les aules. Consta de dues pel·lícules per a l'educació secundària: Hoosiers: más que ídolos i Unidos por un sueño. Hi ha una guia didàctica general del curs i una de cada pel·lícula. HI ha monogràfics sobre: alcohol i alcoholisme, tabac, cannabis; cocaïna i drogues de disseny. On line es pot descarregar un quadern de treball per a l'alumnat, i els qüestionaris d'avaluació per a l'alumnat. Al recollir el material i al tornar-lo s'ha d'omplir una fitxa. Hoosiers parla de Norman Dale que després d'un accidentat passat és contractat per entrenar a un equip de bàsquet. Ha de fer front a múltiples resistències aportant passió i energia per aixecar un equip i la seva autoestima. A Unidos por un sueño, el jove professor Konrad Koch és l'escollit per ensenyar anglès en una disciplinada escola alemanya de finals del segle XIX. Koch intenta introduir més reformes a més d'ensenyar una nova llengua.
Hoosiers. Guia didàctica
Hoosiers. Quadern de l'alumnat
Unidos por un sueño. Guia didàctica
Unidos por un sueño. Quadern de l'alumnat
Guia metodològica Salud en Curso
Format:  DVD
Descripció:  1v
Salud en curso: Hoosiers: más que ídolos i Unidos por un sueño

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 DVD 612 SAL Disponible
Citació bibliogràfica
Asociación de Prensa Juvenil. Salud en curso: Hoosiers: más que ídolos i Unidos por un sueño. Madrid: Ministerio de Sanidad y Política Social, 2013.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=4829227