ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  CRP del Bages       
CRP del Bages
Registre:  14149
Títol:  Catalonia terra de tots. Les Tres Bessones a La Catalunya Real
Autor:  Departament d'Educació; Secretaria per a la immigració
Publicació:  Departament d'Educació; Secretaria per a la Immigració, 2007
Matèria:  Relacions culturals
Descriptors:  ciències socials; interculturalitat; informació; comunicació; ciències del llenguatge; llengua catalana; literatura; literatura catalana;
Nivell:  primària
Resum:  En aquesta pel·lícula,feta amb imatges en tres dimensions i imatges reals, les Tres Bessones volen donar a conèixer Catalunya als nens i nenes vinguts d'altres països. Comencen entrant a una escola i mostrant el que poden fer els alumnes nouvinguts a l'Aula d'Acollida, per després sortir i viatjar per diferents indrets on veuran el paisatge del camp, els Pirineus, pobles i ciutats. També explica la varietat lingüística que s'hi pot trobar i la gran influència de cultures diferents, així com la importància del fet migratori. Les Tres Bessones ens mostren diversos aliments amb els quals podem fer plats típics de la gastronomia catalana com són els calçots, les paelles d'arròs o el pa amb tomàquet. Segueix amb les festes i tradicions de Catalunya. Mostra aspectes turístics de la ciutat de Barcelona i les activitats esportives que es poden practicar. En una segona part es mostra com s'ha realitzat aquesta producció en tres dimensions i les dificultats que ha representat.
URL:  http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=39350
Format:  DVD
Catalonia terra de tots. Les Tres Bessones a La Catalunya Real

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 DVD 323.1 CAT Disponible
Citació bibliogràfica
Departament d'Educació; Secretaria per a la immigració. Catalonia terra de tots. Les Tres Bessones a La Catalunya Real. Departament d'Educació; Secretaria per a la Immigració, 2007.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=4036387