REC0193118 |
EASE, HOSTALERIA,DIR CUINA,DIETÈTICA Sant Ignasi_ Nou Currículum: reptes i oportunitats. Adaptació Mòduls Formatius_GS i_2324. |
2023-2024 |
Curs. Prof. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior |
|
|
|
18/6/2024 - 20/6/2024 (15 hores) de h a h |
|
C Sant Ignasi |
|
c. Carrasco i Formiguera, 32 (Barcelona)  |
|
|
Format |
Presencial |
Organització |
Jesuïtes Educació
|
| |
|
|
| |
Inscripció |
01/09/2023 - 18/06/2024 |
|
|
Descripció i Metodologia: |
Curs gratuït.
Difusió mitjançant la plataforma interna de JE.
Curs que combina formació sobre la nova Llei FP 3/2022, del 31-3 i taller d'estudi del nou currículum del cicle per a adaptar l'estructutra acadèmica i programació dels Mòduls Formatius de CFGS Direcció de cuina (CFPS HTD0), CFGM Cuina i gastronomia (CFPM HT10), CFGM Serveis en restauració (CFPM HT30),CFGS Ensenyament i animació socioesportiva (CFPS AEA0),CFGS Dietètica (CFPS 1651)
dt. 18.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
dc. 19.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
dj. 20.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
|
| |
Objectius |
1. Conèixer la Nova Llei FP i el Nou Currículum del cicle per a comprendre els seus principis i els canvis que proposa, i les seves vinculacions amb la proposta pedagògica actual d'aquests cicles FP.
2. Analitzar la nova organització del currículum i els seus elements (Mòduls, Competències..) per adaptar l'organització dels cicles i els Mòduls Formatius.
3. Avançar en la programació i construcció dels Mòduls Formatius de 1r Curs 2425 i el 2n curs 2425 d'acord amb els canvis curriculars .
|
| |
Continguts |
a. El nou curículum dels cicle EASE, DIRECCIÓ CUINA, HOSTALERIA, DIETÈTICA en el marc de la Llei Orgànica 3/2022 d'ordenació i integració de la Formació Professional.
b. Anàlisi de reptes i oportunitats del nou currículum (Organització dels Mòduls, Competències, RA, Hores...). Decisions d'escola i previs organitzatus a tenir presents.
c. Programar els Mòduls Formatius i activitats d'ensenyament-aprenentatge amb el nou Currículum
- Criteris pedagògics i organitzatius
- Disseny dels canvis necessaris a 1r Curs 2425 i 2n curs 2425.
|
| |
Formador/a |
Olga Turró García - Ma.José Vivancos
|
| |
Avaluació |
Es passarà al final de l'acció formativa un qüestionari de satisfacció, incloent el grau d’aprofitament i transferència a la pràctica professional dels coneixements apresos.
|
| |
Requisits de certificació |
"Obtindran la certificació aquells participants que:
- Assisteixin a un mínim del 80% de les hores síncrones
- Obtinguin una valoració positiva de totes les tasques planificades en relació amb l'aprofitament.
- Responguin al qüestionari de satisfacció"
|
| |
Persones destinatàries |
Docents de CFGS Direcció de cuina (CFPS HTD0), CFGM Cuina i gastronomia (CFPM HT10), CFGM Serveis en restauració (CFPM HT30),CFGS Ensenyament i animació socioesportiva (CFPS AEA0),CFGS Dietètica (CFPS 1651).
|
| |
E-mail |
aprenentatge@fje.edu
|
| |
|
|