Més informació [ Llista d'activitats | Detall d'activitat

 
REC0193118   EASE, HOSTALERIA,DIR CUINA,DIETÈTICA Sant Ignasi_ Nou Currículum: reptes i oportunitats. Adaptació Mòduls Formatius_GS i_2324.
2023-2024   Curs. Prof. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior
  
   18/6/2024 - 20/6/2024 (15 hores) de h a h
   C Sant Ignasi
   c. Carrasco i Formiguera, 32 (Barcelona) 
  
Format   Presencial
Organització   Jesuïtes Educació
  
  
  
Inscripció   01/09/2023 - 18/06/2024
  
Descripció i   Metodologia:   Curs gratuït.
Difusió mitjançant la plataforma interna de JE.

Curs que combina formació sobre la nova Llei FP 3/2022, del 31-3 i taller d'estudi del nou currículum del cicle per a adaptar l'estructutra acadèmica i programació dels Mòduls Formatius de CFGS Direcció de cuina (CFPS HTD0), CFGM Cuina i gastronomia (CFPM HT10), CFGM Serveis en restauració (CFPM HT30),CFGS Ensenyament i animació socioesportiva (CFPS AEA0),CFGS Dietètica (CFPS 1651)

dt. 18.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
dc. 19.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
dj. 20.06.24 9:00:00 14:00:00 5:00:00
  
Objectius   1. Conèixer la Nova Llei FP i el Nou Currículum del cicle per a comprendre els seus principis i els canvis que proposa, i les seves vinculacions amb la proposta pedagògica actual d'aquests cicles FP.
2. Analitzar la nova organització del currículum i els seus elements (Mòduls, Competències..) per adaptar l'organització dels cicles i els Mòduls Formatius.
3. Avançar en la programació i construcció dels Mòduls Formatius de 1r Curs 2425 i el 2n curs 2425 d'acord amb els canvis curriculars .
  
Continguts   a. El nou curículum dels cicle EASE, DIRECCIÓ CUINA, HOSTALERIA, DIETÈTICA en el marc de la Llei Orgànica 3/2022 d'ordenació i integració de la Formació Professional.
b. Anàlisi de reptes i oportunitats del nou currículum (Organització dels Mòduls, Competències, RA, Hores...). Decisions d'escola i previs organitzatus a tenir presents.
c. Programar els Mòduls Formatius i activitats d'ensenyament-aprenentatge amb el nou Currículum
- Criteris pedagògics i organitzatius
- Disseny dels canvis necessaris a 1r Curs 2425 i 2n curs 2425.
  
Formador/a   Olga Turró García - Ma.José Vivancos
  
Avaluació   Es passarà al final de l'acció formativa un qüestionari de satisfacció, incloent el grau d’aprofitament i transferència a la pràctica professional dels coneixements apresos.
  
Requisits de  certificació   "Obtindran la certificació aquells participants que:
- Assisteixin a un mínim del 80% de les hores síncrones
- Obtinguin una valoració positiva de totes les tasques planificades en relació amb l'aprofitament.
- Responguin al qüestionari de satisfacció"
  
Persones  destinatàries   Docents de CFGS Direcció de cuina (CFPS HTD0), CFGM Cuina i gastronomia (CFPM HT10), CFGM Serveis en restauració (CFPM HT30),CFGS Ensenyament i animació socioesportiva (CFPS AEA0),CFGS Dietètica (CFPS 1651).
  
E-mail   aprenentatge@fje.edu
  
  


Activitat reconeguda en resolució de data 17/04/2024 pel Departament d'Educació en virtut de l'Ordre ENS/248/2012 (DOGC 6205 de 3 de setembre de 2012).