ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Ins Lluís de Requesens. Biblioteca Jordina Vidal       
Ins Lluís de Requesens. Biblioteca Jordina Vidal
Registre:  6022
Títol:  Tot el que necessites saber sobre sexualitat : per gaudir-ne de manera sana i segura
Autor:  Elvira, Noemí; Morero, Anna; Checa, Carolina; Sanz i Vila [il·lustr.]
Publicació:  Barcelona: Rosa dels vents, 2019
Matèria:  Orientació sexual, no sexista
Descriptors:  educació; educació sexual; educació no sexista; ciències de la natura; adolescència; literatura; sexe; filosofia; emocions; identitat personal; educació per la salut; sexual i reproductiva; ciències socials; feminisme;
Nivell: 
Resum:  La sexualitat és un aspecte molt important de la nostra vida, que ens pot generar molts dubtes... Qui millor que les professionals del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats (CJAS) per resoldre'ls? Aquí trobaràs la resposta a les preguntes que els i les joves (i no tan joves) acostumen a fer sobre el sexe, el plaer, les emocions, les pràctiques sexuals, les identitats i sobre com tenir cura de nosaltres i de les persones amb qui compartim sexualitat. Aquest llibre neix amb la intenció de donar eines perquè cadascú trobi la seva sexualitat, decideixi com afrontar-la i la gaudeixi de manera sana i segura. Tot d'assumptes sobre els quals ens costa parlar però que tenim moltes ganes de conèixer! Parlant sempre des d'un enfocament feminista i de drets, en aquest pràctic llibre es fa èmfasi en la diversitat sexual i de gènere i en una sexualitat de consens i lliure de violències, perquè totes les persones poguem viure la sexualitat sense discriminacions ni opressions. Dir les coses pel seu nom és la millor manera de parlar de sexualitat, perquè el més important és que t'hi apropis i la visquis de forma lliure i sana.
URL:  https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788416930951&li=1&idsource=3001
Format:  llibre
Descripció:  203p 23cm
ISBN:  8416930814
Tot el que necessites saber sobre sexualitat : per gaudir-ne de manera sana i segura

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 613.88 Che Disponible
Citació bibliogràfica
Elvira, Noemí; Morero, Anna; Checa, Carolina; Sanz i Vila [il·lustr.]. Tot el que necessites saber sobre sexualitat : per gaudir-ne de manera sana i segura. Barcelona: Rosa dels vents, 2019.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=18073408