ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Ins Lluís de Requesens. Biblioteca Jordina Vidal       
Ins Lluís de Requesens. Biblioteca Jordina Vidal
Registre:  5912
Títol:  Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme
Autor:  Byng, Georgia [il·lustr.]; Roberts, David [trad.]; Sampere Martí, Josep [trad.]
Publicació:  Barcelona: Cruïlla, 2004
Col·lecció:  Molly Moon; 1
Matèria:  Imaginació - humor - amistat
Descriptors:  literatura; amistat; aventura; humor; literatura anglesa; literatura infantil; literatura juvenil; màgia; literatura de dones; novel·la; protagonista humà; veu femenina;
Nivell: 
Resum:  Narració fantàstica i d'humor en 39 capítols, 24 dels quals estan dedicats a exposar l'odi que sent la protagonista per tot el que l'envolta. En un internat, la Molly viu farta de la tirania dels adults (dones) i companys. L'únic amic que té, en Rocky, l'adopten uns americans i marxa sense despedir-se. Un dia, a la biblioteca pública, la Molly troba un llibre d'hipnotisme que vol comprar un professor nord-americà. A partir d'aquí, la Molly anirà a Nova York per mitjà de les seves dots hipnòtiques adquirides, que inicia quan hipnotitza la Petula, la gossa de la directora. Sempre amb la Petula, conquerirà la ciutat com actriu i trobarà el seu amic Rocky. El fingit professor els persegueix, però ells se'n surten de tot, fins i tot atracant bancs. Tornen per fi a l'internat on troben abandonats els seus companys per culpa de les trapelleries de la pròpia Molly que havia hipnotitzat i fet marxar els adults del centre. La Molly i en Rocky arreglaran el desgavell i cridaran per cuidar-los l'antiga i afectuosa mainadera de la Molly.
URL:  https://www.mollymoonsworld.com/
Format:  llibre
Descripció:  354p 22cm
ISBN:  8466104798
Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 I3 Byn Prestat
Citació bibliogràfica
Byng, Georgia [il·lustr.]; Roberts, David [trad.]; Sampere Martí, Josep [trad.]. Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme. Barcelona: Cruïlla, 2004.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=17905685