ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Institut Cristòfol Despuig       
Institut Cristòfol Despuig
Registre:  5299
Títol:  El cavaller fantasma ++
Autor:  Funke, Cornelia; Monton, Ramon [traduct.]; Hechelmann, Friedrich [Il·lustr.]
Publicació:  Alzira: Bromera, 2012
Col·lecció:  Esfera. Els llibres de Cornelia Funke
Matèria:  Literatura juvenil-----Adolescents----Novel·la fantàstica
Descriptors:  literatura; adolescents; amb il·lustracions; amistat; amor; aventura; fantasia; intriga; literatura alemanya; literatura juvenil; llegendes; novel·la fantàstica; sentiments; valors; viatges;
Nivell:  ESO/ Bat
Resum:  Jon té onze anys i ens explica com sa mare l'ha enviat a Salisbury a una residència d'estudiants per veure si així creixia. Jon té la capacitat de veure els fantasmes que habiten aquell territori. Arribarà a conèixer les llegendes que s'expliquen i amb Ella, una Elscompanya, interferirà en la vida dels cavallers i serà escuder d'un d'ells al que aconsegueix unir amb la seva estimada. Les relacions familiars i escolars milloren. Humor: relacions divertides amb el seu padrastre i l'àvia de Ella. El paper de "la dona" molt positiu. Els paisatge (Stonehenge, abadia de Lacock catedral de Salisbury,...) en el que es desenvolupa la narració es presenta de forma real i crea el desig de conèixer-la. Trobem moltes referències literàries de llibres juvenils. Un glossari explica els personatges i llocs històrics de l'Anglaterra dels segles XII a XVI, que surten al relat.
URL:  http://www.corneliafunke.com/es
Format:  llibre de ficció
Descripció:  259p 24 cm.cm
ISBN:  8415390416
El cavaller fantasma ++

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 JN (Fun) Cav Disponible
Citació bibliogràfica
Funke, Cornelia; Monton, Ramon [traduct.]; Hechelmann, Friedrich [Il·lustr.]. El cavaller fantasma ++. Alzira: Bromera, 2012.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=17369246