ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Esc Sant Miquel       
Esc Sant Miquel
Registre:  5732
Títol:  Moixons de la Reserva Natural de Sebes
Autor:  Grup de Natura Freixe, Flix. Reserva Natural de Sebes; Pas de Pardal
Publicació:  Flix: Reserva Natural de Sebes a Flix; Pas de pardal, 2015
Col·lecció:  Guies d'ocells Pasdepardal
Matèria:  natura--ocells--Reserva Natural de Sebes; ebrenc; riberenc; Natura- Ebre - Animals - Ocell - Ribera - Sebes - Flix - Ebrenc - Riberenc - Biblioteques - Lectura - Plàstica
Nivell: 
Resum:  Petita guia d'ocells de la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix, al nord de la Ribera d'Ebre. Una vintena d'espècies representatives de la zona, presentada cadascuna a doble pàgina amb un dibuix en blanc i negre de l'animal, una il·lustració senzilla a color dins el seu hàbitat, el nom comú i el científic, un petit text molt entenedor sobre les seves costums i característiques, a més de l'època de l'any en que es pot veure, segons el cicle anual de les aus. Trobem moixons lligats al medi aquàtic com l'ànec collverd, el cabusset, el bernat pescaire, l'agró roig, la polla d'aigua o el blauet. Entre d'altres característics del bosc de ribera, els canyissars o d'ambients més àrids de màquies, brolles i conreus de secà.
URL:  www.sebes.cat; www.pasdepardal.cat
Format:  llibret
Descripció:  52p
ISBN:  0000122015
Moixons de la Reserva Natural de Sebes

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
2 5.1 Rie Disponible
1 5.1 Rie Disponible
Citació bibliogràfica
Grup de Natura Freixe, Flix. Reserva Natural de Sebes; Pas de Pardal. Moixons de la Reserva Natural de Sebes. Flix: Reserva Natural de Sebes a Flix; Pas de pardal, 2015.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=16993813