ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Esc Rivo Rubeo       
Esc  Rivo Rubeo
Registre:  6440
Títol:  Menjars tradicionals de tot l'any
Autor:  Ferro, Elena; Subi [il.lustr]
Publicació:  Barcelona: Baula, 2012
Col·lecció:  El calendari festiu-culinari per a totes les edats
Matèria:  cuina-- costums i tradicions--Cuina de festes
Descriptors:  ciències socials; celebracions; cuina-receptes; cultura popular;
Nivell: 
Resum:  Vivim en un país de moltes festes, i cada festa va acompanyada dels seus plats típics. Voleu entrar en el món de la gastronomia per la porta gran dels plats festius? Voleu descobrir per què fer un bon àpat és molt més que menjar? Si voleu saber això i mès, acompanyeu en Sebastià Panarra, el follet de les festes, a fer un recorregut pel calendari festiu-culinari, tot passant pel mercat, seguint per la cuina i acabant a la taula. Deixeu-vos atrapar pels colors, les olors i les aromes de la nostra cuina.
Format:  llibre
Descripció:  69p 22x29cm
ISBN:  8447925358
Menjars tradicionals de tot l'any

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 641 Fer Disponible
Citació bibliogràfica
Ferro, Elena; Subi [il.lustr]. Menjars tradicionals de tot l'any. Barcelona: Baula, 2012.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=16330844