|
Registre: |
6440 |
Títol: |
Menjars tradicionals de tot l'any |
Autor: |
Ferro, Elena; Subi [il.lustr] |
Publicació: |
Barcelona: Baula, 2012 |
Col·lecció: |
El calendari festiu-culinari per a totes les edats |
Matèria: |
cuina-- costums i tradicions--Cuina de festes |
Descriptors: |
ciències socials; celebracions; cuina-receptes; cultura popular; |
Nivell: |
|
Resum: |
Vivim en un país de moltes festes, i cada festa va acompanyada dels seus plats típics. Voleu entrar en el món de la gastronomia per la porta gran dels plats festius? Voleu descobrir per què fer un bon àpat és molt més que menjar? Si voleu saber això i mès, acompanyeu en Sebastià Panarra, el follet de les festes, a fer un recorregut pel calendari festiu-culinari, tot passant pel mercat, seguint per la cuina i acabant a la taula. Deixeu-vos atrapar pels colors, les olors i les aromes de la nostra cuina. |
Format: |
llibre |
Descripció: |
69p 22x29cm |
ISBN: |
8447925358 |
|
|
|
|
Comentaris
|
Exemplars
Núm. |
Signatura |
Estat |
|
1 |
641 Fer |
Disponible |
|
Citació bibliogràfica
Ferro, Elena; Subi [il.lustr]. Menjars tradicionals de tot l'any.
Barcelona: Baula, 2012.
|
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=16330844
|
|
|
|
|