ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  CRP del Solsonès       
CRP del Solsonès
Registre:  10349
Títol:  I ara, ón és? Com ajudar els nens i els adolescents a entendre la mort
Autor:  Díaz Teba, Immaculada
Publicació:  Barcelona: Viena ediciones, 2003
Descriptors:  educació; aprenentatge social; filosofia; ètica; ed. en valors; psicologia; el dol i la mort; emocions, sentiments;
Nivell:  primària; secundària
Resum:  En la nostra cultura no estem acostumats a parlar de la mort als nens i als adolescents, sinó que tendim a protegir-los de les situacions difícils perquè, creiem erròniament, que no seran capaços d'assumir-les; però quan algú proper se'ls mor, els nens per més petits que siguin, també ho entenen i fan un dol a la seva manera. El seu concepte de la mort és diferent al dels adults i evoluciona en funció de l'edat. Senten la necessitat de trobar una explicació a les coses que observen o de les quals senten parlar. Cal escoltar-los i donar respostes sinceres. S'ens mostra com cal parlar als infants, fins i tot en moments de molta confusió, quina és la idea de la mort en cada etapa i les reaccions normals dels nens i els adolescents davant d'una pèrdua. S'adreça a famílies i educadors i està pensat per ser, tant una ajuda ràpida per a un moment de dubte, com una eina de reflexió sobre els nens i la mort.
Format:  llibre
Descripció:  1v 241p 14x21cm
ISBN:  8483302411
I ara, ón és? Com ajudar els nens i els adolescents a entendre la mort

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 157(07) DIA Disponible
Citació bibliogràfica
Díaz Teba, Immaculada. I ara, ón és? Com ajudar els nens i els adolescents a entendre la mort. Barcelona: Viena ediciones, 2003.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=15864256