ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Institut Cristòfol Despuig       
Institut Cristòfol Despuig
Registre:  3350
Títol:  Confidències reciclades d'una lluitadora ecologista
Autor:  Barlow, Steve; Skidmore, Steve; Sampere i Martí, Josep [trad.]
Publicació:  Barcelona: Cruïlla, 1998
Col·lecció:  Gran Angular; 97
Matèria:  Literatura juvenil---Novel·la d'humor----Adolescents---
Descriptors:  literatura; amistat; cartes; humor; literatura juvenil; literatura nord-americana; novel·la; sentiments; temes d'actualitat; vida quotidiana; ciències de la natura; ecologia; escola; família; medi ambient; joventut;
Nivell:  ESO
Resum:  La Sammy és una adolescent nord-americana preocupada pels temes ecològics que, davant de les dificultats que la seva escola posa a la idea de formar un club ecologista, decideix apuntar-se a un grup més agosarat i que la durà a emprendre accions de protesta contra els embolcalls no biodegradables, contra les centrals nuclears, contra una granja de visons i contra la vivisecció de rates a la seva pròpia escola. Cada acció d'aquestes li comporta maldecaps importants i represàlies; malgrat tot, però, la seva tossuderia i el convenciment que la mou fan que tot sigui suportable, excepte l¿amor no correspost del líder del grup. Els fets s'expliquen a partir de les cartes que Sammy escriu a la seva amiga Camille i en les quals mostra les seves desventures, sobretot amoroses. La narració fa sovint somriure per l'esverament que duu la protagonista que no viu ni deixa viure als del seu entorn.
Format:  llibre de ficció
Descripció:  170p 20 cmcm
ISBN:  8482865285
IMATGE NO DISPONIBLE

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 JN (Bar) Con Disponible
Citació bibliogràfica
Barlow, Steve; Skidmore, Steve; Sampere i Martí, Josep [trad.]. Confidències reciclades d'una lluitadora ecologista. Barcelona: Cruïlla, 1998.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=15429342