ePèrgam
  Per registrar-se  
  Ajuda
| Surt
  Esc Rivo Rubeo       
Esc  Rivo Rubeo
Registre:  3582
Títol:  Vint-i-quatre receptes d'arreu
Autor:  Aixelà, Daniel [sel.]; Avià, Jordi [il.lustr]
Publicació:  Barcelona: Abadia de Montserrat, 2004
Col·lecció:  Contes d'arreu
Matèria:  Cuina--Lectura fàcil--Receptes de cuina--Receptari de cuina.
Descriptors:  ciències socials; cuina-receptes; multiculturalitat;
Nivell: 
Resum:  Aquest receptari completa una col·leció de contes d'arreu del món. Els plats tenen diferent grau de dificultat i tots els ingredients es poden trobar al mercat. El llibre conté també un vocabulari sobre els termes més desconeguts.
Format:  llibre
Descripció:  62p 19 x 24cm
ISBN:  848415596X
Vint-i-quatre receptes d'arreu

Comentaris
No hi ha comentaris.
Exemplars
Núm. Signatura Estat
1 LF 641 Aix Disponible
Citació bibliogràfica
Aixelà, Daniel [sel.]; Avià, Jordi [il.lustr]. Vint-i-quatre receptes d'arreu. Barcelona: Abadia de Montserrat, 2004.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=15279716