![](/epergam/images/transparente.gif) |
Registre: |
3582 |
Títol: |
Vint-i-quatre receptes d'arreu |
Autor: |
Aixelà, Daniel [sel.]; Avià, Jordi [il.lustr] |
Publicació: |
Barcelona: Abadia de Montserrat, 2004 |
Col·lecció: |
Contes d'arreu |
Matèria: |
Cuina--Lectura fàcil--Receptes de cuina--Receptari de cuina. |
Descriptors: |
ciències socials; cuina-receptes; multiculturalitat; |
Nivell: |
|
Resum: |
Aquest receptari completa una col·leció de contes d'arreu del món.
Els plats tenen diferent grau de dificultat i tots els ingredients es poden trobar al mercat.
El llibre conté també un vocabulari sobre els termes més desconeguts. |
Format: |
llibre |
Descripció: |
62p 19 x 24cm |
ISBN: |
848415596X |
|
![Vint-i-quatre receptes d'arreu Vint-i-quatre receptes d'arreu](/epergam_documentacio/08064076/cataleg/imatges/3582.jpg) |
![](/epergam/images/transparente.gif) |
Comentaris
|
Exemplars
Núm. |
Signatura |
Estat |
![]() |
1 |
LF 641 Aix |
Disponible |
|
Citació bibliogràfica
Aixelà, Daniel [sel.]; Avià, Jordi [il.lustr]. Vint-i-quatre receptes d'arreu.
Barcelona: Abadia de Montserrat, 2004.
|
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=15279716
|
|
|
|
|