![](/epergam/images/transparente.gif) |
Registre: |
2157 |
Títol: |
Les Masies i la cuina popular a Catalunya |
Autor: |
Bracons Clapès, Josep |
Publicació: |
Barcelona: Lunwerg, 2001 |
Descriptors: |
ciències socials; masia; cuina-receptes; |
Nivell: |
|
Resum: |
Una selecció de les masies més representatives de la nostra terra juntament amb una àmplia selecció d'aquells plats tradicionals que s'hi elaboraven. |
Format: |
llibre |
Descripció: |
277p 33cm |
ISBN: |
8477828490 |
|
|
![](/epergam/images/transparente.gif) |
Comentaris
|
Exemplars
Núm. |
Signatura |
Estat |
![]() |
1 |
728 Bra |
Disponible |
|
Citació bibliogràfica
Bracons Clapès, Josep. Les Masies i la cuina popular a Catalunya.
Barcelona: Lunwerg, 2001.
|
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat:443/epergam/web/fitxa.jsp?id=14557973
|
|
|
|
|